Håndboldskole 2018

AB - TIK Taastrup: 21-3

12. oktober 2016
AB's U12 Piger spillede her til aften deres første hjemmekamp i deres stærkt besatte A-pulje.

Modstanderen hed TIK - Taastrup, og lad det være sagt med det samme. Der var klasseforskel på de to mandskaber.

AB's forsvar stod som altid bundsolidt, og det lykkedes først TIK at score deres første mål efter 10 minutters spil. Her kunne de reducere til 1-8. Laura MK havde igen en god dag på kontoret, og hun sørgede for at håndtere de få afslutninger, som TIK fik forbi AB's forsvarsgarde bestående af Sof og Rebecca.

For at vende lykken forsøgte TIK i perioder at tage deres målvogter med op i angrebet, men lige lidt hjalp det. Zara kvitterede i stedet med en scoring fra egen banehalvdel på et tomt TIK mål.

I anden halvleg fortsatte AB de gode takter. Forsvaret holdt stand, og AB's angrebsspil og kontrafase var sprudlende. Emma var igen sikkerheden selv på straffekast, og Anna kørte gang på gang de sagesløse forsvarsspillere fra TIK rundt i manegen.

Hen mod slutningen besluttede AB sig for at give TIK lidt af deres egen medicin, og Viki fik en overtrækstrøje på. I 7-mod-6-spillet viste AB sig blot endnu mere dominerende, og både Viki og Sofie kom på måltavlen. Blandt andet på godt screeningsarbejde af Sof inde på stregen.

Da kampen sluttede viste måltavlen 21-3 til AB.

Alle AB-spillere fik scoret, og Laura MK præsterede kun at lukke 3 mål ind. Meget flot!

Efter kampen blev Anna kåret til "kampens lort", og hun får nu æren af at have lorte-bamsen med hjemme i en hel måned, før vi skal spille vores næste kamp.

Som træner er det vildt imponerende at se, hvor meget holdet er vokset i den seneste tid. Hvis pigerne bliver ved med at holde samme høje niveau gennem hele efterårets, bliver de svære at slå.

Lars Tetzlaff (U12 Pigetræner i AB)

Nyheder
21.6.18
Aktiviter
LED belysning i hallen
Henover sommeren i ugerne 28-31 vil lyset i AB Hallen blive udskiftet.
Billedserier
Hent Adobe Flash player
AB Håndbold
Sammen skaber vi gode oplevelser!
© Akademisk Boldklub, Skovdiget 1, 2880 Bagsværd