Håndboldskole 2018

U12 pigerne fortsat ubesejrede!

30. oktober 2016
AB2 var i dag en tur i Valby for at spille mod Ajax2, hvor holdet skulle bevise, at den sløve præstation mod Brøndby i tirsdags bare var en engangsforestilling. Lad mig sige det sådan her - det var sæsonens hidtil bedste kamp!

Det var tydeligt, at alle spillerne var motiveret fra starten af og efter en tæt start begyndte AB at trække fra. Kontrafasen viste sig endnu en gang at være et godt våben, hvor Abi gang på gang kom hurtigt op af banen og med det samme lagde pres på Ajax forsvaret. Derudover fungerede presspillet rigtig godt i dag, hvilket resulterede i mange flotte gennembrud. Stor ros til Smør for hendes screeninger, som 2 gange efterlod et kæmpe hul til henholdsvis Sofie og Abi.

Ved halvlegen var stillingen 9-5 til AB.

I anden halvleg buldrede AB afsted fra første fløjt! Kamilla havde virkelig tur i den i dag, og scorede uanset om hun skød fra fløjen, backen, stregen og sågar midten (eller ude fra 15 meter, men det var langt ude!)

Kampens lort gik til DD, der virkelig viste hvor vigtigt det er at give den 100% til træning. I ugens løb havde vi fokuseret meget på nulskridtet, hvilket var tydeligt at se på DD's spil. Gang på gang kom hun i høj fart mod målet, satte nulskridtet og forsøgte sig med gennembruddet. Ajax forsvaret havde utrolig svært ved at holde styr på DD og de var nødt til at sætte 2 på hende for at forhindre hende i at bryde i gennem. Udover det havde hun 2 flotte scoringer fra fløjen, som sad helt oppe i det lange hjørne.

OT havde endnu en flot kamp i målet, men som hun selv sagde efter kampen, så betød det meget at forsvaret stod godt, da det gjorde hendes opgave i målet meget nemmere. Kloge ord fra en 11-årig pige.

Alt i alt en super flot præstation af AB pigerne i en kamp der blev vundet med 21-11, og dermed ligger vi fortsat nummer 1 i puljen med 4 sejr ud af 4 mulige. Næste uge venter der et rigtigt lokalbrag, hvor modstanderen er Hareskov.

Fortsat god aften allesammen og tak til forældrene for altid at møde talstærkt op til kampene.

Mikal Tetzlaff
AB2 U12 Piger

Nyheder
21.1.18
U14 Piger
TMS Ringsted - AB: 18-15
Billedserier
Hent Adobe Flash player
AB Håndbold
Sammen skaber vi gode oplevelser!
© Akademisk Boldklub, Skovdiget 1, 2880 Bagsværd