Håndboldskole 2018

FIF - AB: 16-25

19. november 2016
AB’s U12 Piger skulle her til eftermiddag rejse sig mod FIF oven på sidste weekends skuffende nederlag. I ugens løb havde der været fokus på sjov og leg ved træningen kombineret med en intens, fysisk 3 timers træning torsdag sammen med U14 Pigerne. Alt sammen med det formål at skulle udmunde sig i en sand energieksplosion i Frederiksberg-hallernes hal 1 lørdag eftermiddag.

Og allerede fra første fløjt så det ud til, at den grundige forberedelse gav pote. AB kom hurtigt foran med et par mål, og halvlegen igennem havde AB-pigerne ikke det store besvær med at komme til gode afslutninger og flotte scoringer. FIF nægtede dog at give op, og de gav konstant AB problemer med deres flotte stregspil.

Ved halvlegen førte AB med 12-8. En føring, der på papiret syntes sikker. Men frygten for at smide en stor halvlegsføring lå uden tvivl fortsat i baghovederne på de talentfulde piger fra Bagsværd. Heldigvis havde træneren et es i ærmet, som skulle forhindre en lignende nedsmeltning i anden halvleg.

Tordagens intense træning med U14 pigerne havde nemlig ikke kun haft til formål at ruste pigerne fysisk til de kommende måneders hårde program. Som et taktisk vovestykke var en 7 mod 6-formation også blevet trænet, og det skulle vise sig at blive udslagsgivende mod pigerne fra Frederiksberg.

AB formåede i denne halvleg at holde kadencen oppe i angrebsspillet, hvilket var en stor lettelse for de mange medrejsende AB-forældre. I forsvarsspillet var der fortsat en del huller, og FIF kom igen og igen til gode chancer uden den store chance for Laura inde på målet.

Men som lyn fra en klar himmel dukkede der pludselig et hidtil ubeskrevet blad op ude på venstre fløj. Navnet var Jašovic, Viktoria Jašovic! Med tre flotte afslutninger fra fløjen scorede hun helt oppe i modsatte hjørne uden chance for den høje FIF-målvogter. Og som om det ikke var nok, sørgede Viki også lige for at krone den flotte indsats af med et fighter-mål inde fra stregen med to modstandere hængende på ryggen. I forsvaret lykkedes det også for Viki at få lukket ned for FIF’s farligste skytte, som i kampens slutminutter ikke fik et ben til jorden.

Kampen endte fortjent 25-16 til AB.

Efter kampen var der god stemning, og alle AB-pigerne sagde pænt tak for kampen til FIF og gav et stort kram til deres veninde og tidligere AB-spiller, Rina. Det var dejligt at se hende med smil på læberne. I omklædningsrummet var der fest og høj musik, og Viki blev naturligvis kåret til ”kampens lort” for sit fantastiske spil. Vikis indsats bliver kun endnu flottere, når man tænker på, at hun blot har spillet håndbold i få år, og at hun i begyndelsen af sin håndboldkarriere stod på mål. Heldigvis lyttede hendes mor til vores gode råd, da vi fik Viki til klubben om, at hun på ingen måde skulle stå på mål, når hun havde så god en teknik. Det fik alle at se i dagens kamp.

I morgen er der allerede kamp igen. Her skal AB’erne spille på udebane mod TIK – Taastrup. En sejr vil få pigerne helt op i top af tabellen.

Nyheder
10.12.18
AB Special
Gladsaxe Handicappris til Specialstrænere
Fredag eftermiddag var trænerteamet i AB Håndbold Specials på rådhuset, hvor de ...
Billedserier
Hent Adobe Flash player
AB Special
Divisionseringsstævne i Helsingør

© Akademisk Boldklub, Skovdiget 1, 2880 Bagsværd