Håndboldskole 2018

TIK - AB: 7-15

20. november 2016
Søndag spillede AB's U12 Piger deres anden kamp i denne weekend. 8 glade piger var taget til Taastrup for at spille mod puljens bundprop, TIK - Taastrup.

Første opgør mellem de to klubber var endt med kæmpe sejr til AB på 18 mål, og der var derfor ikke lagt op til meget spænding i opgøret. Taastrups træner havde da også sendt en substitut på bænken velvidende, hvad der ventede.

Opvarmningen til kampen foregik i hyggelige rammer med stille og rolig yoga inden den egentlige kampopvarmning.

Allerede fra kampens start var det tydeligt at se, at AB-pigerne havde svært ved at sætte sig op til kampen. Om det var yogaen, der stadig sad i kroppen, skal være usagt, men et hav af fejl i angrebsspillet betød, at AB ikke kunne trække mere end 4 mål fra modstanderen.

Ved halvlegen havde AB en sikker føring, og denne blev holdt kampen ud. Det var tydeligt at se, at kampen bare skulle overståes for pigerne. Den eneste på holdet, som holdt højt niveau gennem hele kampen, var Laura MK inde på målet, og hun fik derfor "kampens lort" efter kampen.

Opgøret endte 15-7 til AB.

I puljens anden kamp spillede Ajax og Greve uafgjort 18-18. En kæmpe gave til AB, som nu kan tillade sig at spille uafgjort i næste weekend og stadig have førstepladsen inden for rækkevidde.

Alt i alt en vellykket weekend. To kampe, fire point.

Nyheder
21.6.18
Aktiviter
LED belysning i hallen
Henover sommeren i ugerne 28-31 vil lyset i AB Hallen blive udskiftet.
Billedserier
Hent Adobe Flash player
AB Håndbold
Sammen skaber vi gode oplevelser!
© Akademisk Boldklub, Skovdiget 1, 2880 Bagsværd