Håndboldskole 2018

AB - Lyngby HK: 20-13

26. februar 2017
Så er vinterpausen endelig forbi, og de forskellige puljer går nu ind de afgørende faser.

For AB's U12 Piger har vinterpausen været ulidelig! En hel måned uden kampe har næsten ikke været til at holde ud.

Det var derfor et topmotiveret AB-hold, som her til eftermiddag tog imod bundproppen fra Lyngby HK. De to hold mødte også hinanden lige før vinterpausen, hvor AB vandt med 10 mål, og der var derfor meget, der skulle gå galt, hvis ikke også AB skulle trække det længste strå denne gang.

AB var en smule presset på mandskabet op til opgøret, idet Zara havde været oppe at slås med en trampolin i skolen med en forstuvet ankel til følge. Hun var derfor på sidelinjen på en motionscykel under hele kampen, så hun kunne være varm, hvis der blev brug for det, og i stedet var Destiny blevet udtaget til kampen.

Zara og resten af de fremmødte tilskuere var dog vidne til en kamp, der allerede var afgjort efter 10 minutters spil. Her havde AB tromlet enhver modstand ned, og måltavlen viste sikre 7-1.

Vinterpausen havde AB brugt til at træne et nyt våben i form af en død giftig kontrafase. Det gav mange mål i kampen til stor frustration for modstanderen.

Ved halvlegen førte AB 10-3, og kampen syntes for længst afgjort.

I halvlegen fik pigerne en tår vand, og der blev lagt fokus på, at de spillere, som havde tur i den, skulle blive ved med at køre på og score en masse mål.

De gode råd tog Rebecca til sig, og i et sandt afslutningsorgie fik hun hamret mange mål ind! Emma, Anna og Sof havde også gang i et flot sammenspil. Enten sørgede Emma for at score på løbeskud, ellers fik hun flot spillet Sof helt fri på stregen. Samtidig sørgede Anna konstant for at sætte tryk på med sine gennembrud, hvilket gav gode mål og mange straffekast.

På fløjene havde Sofie og Viki en svær dag. Afslutningerne gik stolpe ud, og i forsvaret skulle der bruges mange kræfter i tacklingerne på at holde de dygtige Lyngby-fløje væk fra mål. Ingen af dem gav dog op - godt gået!

Inde på AB-målet havde Laura en god dag. Især i første halvleg, hvor kun 3 skud gik ind.

Dagens joker, Destiny, kom også i spil. Og der gik ikke mere end 4 minutter, før hun havde fået sin første udvisning. Suk! Heldigvis fik hun spillet sig op i anden halvleg med et flot tilkæmpet straffekast og et endnu flottere mål på langskud.

Kampen blev aldrig rigtig spændende, men tilskuerne var alligevel underholdt grundet de mange, flotte AB-kontraløb.

Da kampen sluttede, viste måltavlen 20-13 til AB.

Efter kampen var pigerne godt brugte, men også glade! Vinterpausen havde heldigvis ikke ødelagt AB's gode spil. Kampens lort blev fortjent Rebecca, som fortsatte med at afslutte og score gennem hele kampen.

AB har nu spillet 6 kampe og har vundet dem alle. Nu venter der en spændende kamp mod Holte på søndag. Bliver den vundet, er pigerne meget tæt på at kunne sikre sig deltagelse ved dette års Sjællandsmesterskab.

I den kommende uge får AB yderligere hjælp til at nå deres mål, idet Anne Cecilie de la Cour og Mia Rej kommer på torsdag og træner holdet. Det bliver mega spændende!

Mvh Lars Tetzlaff (U12 Pigetræner i AB)

Nyheder
17.1.19
Husk kontingent opkrævning 1. februar
Vanen tro udsendes der dags dato kontingentopkrævninger til indbetaling d.
Kalender
27.1.19
U14 Piger
Kamp
Billedserier
Hent Adobe Flash player
AB Special
Divisionseringsstævne i Helsingør

© Akademisk Boldklub, Skovdiget 1, 2880 Bagsværd