Håndboldskole 2018

AB - Holte: 21-14

6. marts 2017
Hej alle sammen! Jeg har i dag spillet kamp sammen med mine skønne holdkammerater på AB's U12 Piger. Vi spillede mod Holte, og vi vandt!

Dagen startede dog et helt andet sted, nemlig hjemme hos Emma, som havde lavet morgenmad til Sof, Emma og mig. Det smagte super godt! Næsten ligeså godt som den morgenmad, min egen mor havde lavet til mig, da jeg stod op. To gange morgenmad. Mums!

Da vi havde spist, tog vi ud til Frederiksberg-Hallerne for at se både Køge og Ajax spille. Det var nogle gode kampe, men lidt irriterende, at man ikke selv skulle på banen. Heldigvis kørte vi efter kampene hjem i AB-hallen for at spille vores egen kamp.
Før kampen havde vores træner, Lars, ændret på vores taktik for at tage fusen på Holte. I alle vores foregående møder havde vi spillet 7 mod 6 imod dem, og Lars var overbevist om, at Holte sikkert havde trænet en masse forsvarsformationer mod dette. Derfor skulle vi i denne kamp slet ikke spille 7 mod 6. Ret smart!

Da kampen startede, havde vi lidt svært at komme ordentligt op i gear, og Holte kom nemt foran 4-1. Men så satte vi får alvor gang i vores kontramaskine, og på nul komma fem havde vi udlignet Holtes føring. Sof og Emma var helt vildt gode til at trykke på i vores kontra, og de scorede begge nogle flotte mål.

I forsvaret havde vi lidt svært ved at dække op for Holtes høje højre back, men Rebecca gjorde alt, hvad hun kunne. Især i anden halvleg, hvor hun fik presset Holte-backen langt op mod midten. Godt gået, Rebecca!

Det var ikke altid, at vores kontra fungerede lige med det samme. Men så havde vi heldigvis Anna, som ikke var bange for at slide sig igennem og score nogle flotte mål. Super sejt, Anna!

I anden halvleg var det igen rigtig svært at dække Holtes store højre back, men jeg fik samarbejdet godt med Rebecca omkring forsvaret, og vi fik sammen lukket ned for hende.

Ude på højre fløj arbejdede både Viki, Sofie og Destiny godt med deres overgange, og det så ud til at forvirre Holte en del.

Kampen var rigtig svær for Laura MK inde på målet. Hun fik hænderne på næsten alle afslutninger, men det var, som om der var en forbandelse på bolden, for den gik hele tiden stolpe ind. Til sidst prøvede Lars at sætte Viki ind på mål for at se, om hun havde mere held med afslutningerne. Det havde hun heldigvis, for der gik ikke et eneste mål ind på hende. Viki fik også "kampens lort" efter kampen for sine flotte redninger.

Ved slutsignalet stod kampen 21-14 til os, og vi kunne alle sammen juble over vores syvende sejr i sæsonen. Oppe i omklædningsrummet fejrede vi sejren med høj musik og godt humør!

På næste søndag skal vi spille mod HIK, som ligger på andenpladsen. Hvis vi vinder kampen, har vi vundet vores pulje. Så det vil vi selvfølgelig gøre alt for kommer til at ske!

Tak, for at I gad læse med.


De bedste hilsner

Zara (AB's U12 Piger)

Nyheder
10.12.18
AB Special
Gladsaxe Handicappris til Specialstrænere
Fredag eftermiddag var trænerteamet i AB Håndbold Specials på rådhuset, hvor de ...
Billedserier
Hent Adobe Flash player
AB Special
Divisionseringsstævne i Helsingør

© Akademisk Boldklub, Skovdiget 1, 2880 Bagsværd