Håndboldskole 2018

Succes på stranden

19. juni 2017
U18 pigerne er ubesjret i sandet i år og kan hermed snuppe titlen som ABs bedste strandhåndbold hold :)
Der skulle en tæt kamp og shootout til før AB kunne besejre Hillerød og snuppe finale pladsen. Spillet havde været en lidt blandet fornøjelse i de første 2 kanpe, men stille og roligt fandt pigerne ud af deres styrker og roller på holdet. Der var grundlag for noget godt hvis vi kunne få det til at fungere i mere end en halvleg.
I finalen stod Brøndby klar der havde vundet alle deres kampe på vejen til finalen...
Der var dog aldrig tvivl om hvem der skulle snuppe guldet. ABs piger var bare en klasse bedre taktisk og teknisk. Med små taktiske genistreger fik vi udnyttet forsvars/angrebs udskiftningen perfekt og Grace kunne gang på gang løbe ind i angrebet og modtage en lang bold nede fra Buur i målet og afslutte med en piruette, der selvfølgelig havnede inde i målet langt de fleste af gangene. Samtidig var der god fart i Sol som "vest" spiller hvilket også resulterede i en del 2 points scoringer. Når de så gik frem og tog hende ud af spillet var Grace fri og kunne lave 2 point inde fra stregen. Da hun så også skulle pakkes ned var der masser af plads til Tilde, Flora, Viktorija og Trisse til at lave de nemme scoringer. Nede i forsvaret skal Ibens roses for at udføre hendes rolle som forsvars ekspert perfekt.
En god da i sandet på Ishøj strand med perfekt vejr.
Vi glæder os over guldet og håber vi kan overføre lidt af viljen, fighten og det kloge spil til hallen efter sommerferien.
Palle og Claus

Nyheder
6.2.18
Håndboldbestyrelse
Opstillingsmøde i håndboldbestyrelsen
MEDLEMS-/OPSTILLINGSMØDE

Tirsdag den 27.
Billedserier
Hent Adobe Flash player
AB Håndbold
Sammen skaber vi gode oplevelser!
© Akademisk Boldklub, Skovdiget 1, 2880 Bagsværd