Facebook

Sølv ved Amager Cup 2017

27. august 2017
AB's U14 Piger har i denne weekend spillet Amager Cup, som forberedelse på den kommende sæson. Vi stillede med to hold, som spillede i hhv. A- og B-række.

AB 1 spillede i A-rækken. Her var modstanderne udelukkende 1.divisions og 2.divisions hold. Målsætningen var derfor blot at få testet vores niveau af mod andre dygtige modstandere for at få en føling på, hvilken række ville passe til os i den kommende sæson.

Vi blev dog alle ret hurtigt overraskede, da vi efter lørdagens to indledende kampe havde slået hhv. Frederikssund 2 og Amager 1 med en målscore på +17.

Søndagen blev indledt med puljefinale mod Rudersdal 1. Vinderen ville komme i finalen mod Frederikssund 1. Der var på papiret lagt op til en tæt, spændende kamp. Rudersdal havde bedre målscore end os, så uafgjort ville ikke være nok for at gå videre. Kampen blev dog alt andet end tæt. Der stod AB på alting lige fra første fløjt! Efter to halvleges spil viste måltavlen 15-7 til AB!

Grundet lidt dårlig stævneplanlægning skulle vi først spille finale 6 timer efter vores sidste puljekamp. Pausen blev brugt på cafétur til Fields og råhygge mellem pigerne.

Senere på dagen, da finalen skulle spilles, var pigerne alle opsatte på at give sig 100% mod en modstander, der fra HRØ's side var seedet 6'er til den kommende 1.division. Og lad det være sagt med det samme: Det blev en tæt affære mellem to meget jævnbyrdige hold.

Første halvleg bølgede længe frem og tilbage, og da de første 20 minutter var gået, førte Frederikssund 8-9. AB havde dog et 3-meterkast, som skulle tages. Dette blev hamret ind via stolpen: 9-9! Velkommen til et drama!

I anden halvleg valgte Frederikssund at gå frem i et meget offensivt "5-1-forsvar" (i visse kredse kaldet en mandsopdækning). Vi fandt aldrig helt løsningen på dette træk fra modstanderen, og selvom vi i de sidste sekunder havde chancen for at udligne, måtte vi se os slået 14-15.

Efterfølgende var det dog på ingen måde en flok skuffede piger, som kunne trække sølvmedaljerne over hovedet. Pigerne var stolte og glade for deres flotte præstation.

Ved dette stævne ønskede vi at se, om vi kunne bide skeer med nogle af de store hold. Det fik vi tydeligt bevist med en andenplads!

Nu venter der en uge med træning, loppemarked og niveaustævne. Det skal nok blive hyggeligt!

Fortsat god søndag!

Mvh Lars Tetzlaff
U14 Pigetræner i AB

Nyheder
11.6.20
Retningslinjer på anlægget
AB hallen, omklædnings- og fitnessfaciliteter åbner igen pr.
Billedserier
Hent Adobe Flash player
AB Special
Divisionseringsstævne i Helsingør

© Akademisk Boldklub, Skovdiget 1, 2880 Bagsværd