Håndboldskole 2018

AB - Roskilde: 17-13

27. oktober 2017
AB's U14 Piger spillede her til aften sæsonens flotteste kamp, da Roskilde blev sendt hjem med et nederlag på 17-13.

I kampens begyndelse valgte Roskilde at lægge sig frem i en skæv 5-1 for at sætte Sof ud af spillet. Det udnyttede Zara til at spille sin bedste kamp nogensinde i AB-trøjen. Gang på gang brød hun igennem, scorede mål eller spillede sine medspillere fri. Hun var "on fire"!

I forsvaret arbejde vores 4-blok med Sof, Emma, Celine og Anna utroligt godt sammen, og Roskildes stregspiller, som fysisk var alle kampens spillere overlegen, fik ikke et ben til jorden.

Efter 10 minutters spil førte AB 5-0, og der skulle en 2 minutters udvisning til Sof til at sætte Roskilde i gang. Dog viste Sof fantastisk overblik ved at fiske bolden fra Roskilde, da hun igen kom på banen. Inde på mål stod Atiana en flot kamp, og hun fik lukket ned for det meste, som Roskilde havde at komme med.

På højre back kæmpede Anna som altid en brav kamp, og det lykkedes hende både at komme til fine afslutninger og lave flotte udspil til fløjen. Ja, det blev endda også til et flot indspil til stregen.

Ved halvlegen førte AB med 4 mål.

I anden halvleg kæmpede AB ufortrødent videre. Viki blev lagt frem i en 5-1, hvilket stressede Roskilde en del. Emmelie blev sat til at lægge nogle aggressive pres i angrebet, som skabte en masse plads til vores bagspillere. Det udnyttede Sof blandt andet til at hoppe op fra 10 meter i en kontra og knalde bolden helt op i modsatte hjørne!

I midten af anden halvleg førte AB med 5 mål, og kampen skulle nu køres sikkert hjem. Men AB-pigerne fik sværere og sværere ved at score, og langsomt hentede Roskilde ind. Det betød, at Amalie kom på mål, og med sin vanlige sikre stil var hun medvirkende til, at Roskildes angrebsmaskine blev lukket ned.

Før kampen havde Nanna og Jovana desværre lagt sig syge, hvilket betød, at Sofie og DJ Karo fra AB 2 var blevet indkaldt til kampen. Først kom Sofie på banen, og hun takkede for tilliden med utroligt flot forsvarsspil og nogle gode afslutninger fra fløjen. I kampens slutfase førte AB kun med et enkelt mål, og det var nu DJ Karos tur til at komme på banen. Og får en førsteårs pige, som aldrig har spillet 1.division og næsten lige er kommet til klubben, gjorde hun det fantastisk! Flot presspil og forsvarsspil gjorde, at AB anført af to flotte Emma-scoringer i de døende minutter afgjorde kampen.

AB vandt 17-13. En flot sejr, som blot er endnu mere imponerende, når man medregner det faktum, at AB stillede op med 7 førsteårs spillere i truppen. Til sammenligning stillede Roskilde med 11 andenårs spillere, hvoraf 6 af dem er på håndboldforbundets udvalgte hold.

Efter kampen gav træneren sodavand til alle pigerne, som belønning for at have spillet sæsonens bedste kamp! På lørdag venter endnu en kamp. Denne gang mod HØJ, som AB også mødte (og vandt over) ved niveaustævnerne i september.

Morten og Lars siger tak for en god aften, og tak til det energiske, store publikum, som var mødt op!

Nyheder
6.5.19
Kasserer søges til Håndboldbestyrelsen
Har du lidt ekstra tid i hverdagen og vil du være aktiv i en håndboldklub med bø...
Kalender
28.5.19
Oldgirls 1 og 2
Dame Oldies B Sommerturnering AB - Team Kongevejen
Billedserier
Hent Adobe Flash player
AB Special
Divisionseringsstævne i Helsingør

© Akademisk Boldklub, Skovdiget 1, 2880 Bagsværd