Håndboldskole 2018

Amager - AB: 19-21

10. november 2017
AB's U14 Piger vandt her til aften en hektisk, spændende kamp mod Amager.

Op til kampen var de dårlige nyheder blevet ved med at hagle ned over AB-pigerne. Først nyheden om at Emma ikke kunne spille håndbold på denne side af jul, og så en uheldig hovedskade til Jovana ved gårsdagens træning.

Med ryggen mod muren måtte de resterende piger fra Bagsværd bare kæmpe videre. Og "kæmpe" var lige præcist, hvad pigerne gjorde!

Til denne kamp havde AB skrevet kontrakt med den tidligere Smørum-spiller, Josefine. Og knapt nok var tryksværten på hendes nye AB-trøje tørret, før hun blev sendt på banen mod Amager. Josefine kvitterede for tilliden med mange gode aktioner og flotte mål. Velkommen til holdet!

Som altid måtte Sof, Zara og Anna kæmpe en brav kamp ude i bagkæden. Også her blev det til solide gennembrud og sikre afslutninger.

På fløjene fik Emmelie og Viki igangsat nogle stærke pres, som var med til at gøre livet i bagkæden en del lettere. Ole Vive ville have været stolt!

Inde på stregen var Celine sikret fuld spilletid i Jovanas fravær. Og Celine fightede ustoppeligt mod de store Amager-spillere. Godt gået!

I anden halvleg blev Anna for syvende gang smadret i gulvet af Amager-spillernes sindssyge vanvidstacklinger. Og hun måtte forlade kampen med en skadet hånd. Det betød spilletid til Nanna, som efter et par angreb brød igennem og knaldede bolden ind i netmaskerne! Flot at stemple ind på den måde!

Kampens helt store spiller blev Atiana, som med tre strafferedninger og endnu flere redninger på 100% chancer fik holdt Amager fra fadet. Amalie fik ikke den store spilletid, men hun fik til gengæld tid til at lure Amager-skytterne, så hun på søndag er klar til at spille en større rolle i returopgøret mod Amager.

I slutningen af kampen viste Zara stort overblik og situationsfornemmelse, da hun i kampens afgørende minutter sørgede for at sikre sejren med grundige angreb lige fra træningsbanen. Celine hjalp også til: En god ven hjælper altid til.

Kampen endte fortjent 21-19 til AB, som nu indtager andenpladsen i puljen med to kampe i hånden til at trække fra puljens tredjeplads, Roskilde.

Stort tillykke til pigerne med deres flotte spil. Og et kæmpe tak til vores nye sponsor "Anjas pølser" for de flotte udebanetrøjer. De bringer åbenbart held!

Nyheder
6.5.19
Kasserer søges til Håndboldbestyrelsen
Har du lidt ekstra tid i hverdagen og vil du være aktiv i en håndboldklub med bø...
Kalender
28.5.19
Oldgirls 1 og 2
Dame Oldies B Sommerturnering AB - Team Kongevejen
Billedserier
Hent Adobe Flash player
AB Special
Divisionseringsstævne i Helsingør

© Akademisk Boldklub, Skovdiget 1, 2880 Bagsværd