Håndboldskole 2018

AB - Amager: 21-15

15. november 2017
Måske burde AB's U14 Piger snart skifte de grønne og hvide striber ud med gule og sorte. For ligesom humlebien har Bagsværd-pigerne heller ikke opdaget, at de ikke kan flyve.

Før sæsonen var ambitionen at skulle spille 2.division og derved få snuset lidt til, hvad det vil sige at spille divisionshåndbold. Skæbnen ville det dog således, at AB-pigerne røg i 1.division, og så måtte det bare gå, som det nu gik.

Efter første puljekamp mod Køge var der nu heller ikke meget, der tydede på, at AB'erne overhovedet skulle få nogen point på denne side af jul. Faktum måtte være, at AB blot skulle overleve i 1.division.

Men ligesom humlebien, der ikke burde kunne flyve, var dette faktum heller ikke gået op for AB's U14 Piger. De efterfølgende 3 kampe mod Roskilde, HØJ og Amager blev alle vundet, og lige pludselig var puljens andenplads inden for rækkevidde.

I eftermiddagens kamp var der så dømt returopgør mod Amager. Op til kampen måtte den i forvejen snævre AB-trup undvære 3 spillere, som alle var ude med skader. Så der var ikke meget, der tydede på, at AB skulle få 2 point i dagens opgør.

Alligevel præsterede de tilbageværende AB-piger at spille sig til en sikker sejr over Amager. Allerede fra kampens start kom AB sikkert foran, og Amager formåede ikke at stoppe det sprudlende angrebsspil fra AB. Gang på gang blev Amager spillet tynde, hvilket tydeligt frustrerede dem så meget, at deres træner ville have dommeren til at dømme mandsopdækning mod AB (dette vel at mærke imens AB var i boldbesiddelse). Kort efter måtte Amager igen ty til ufine midler, da først Sof fik slået hovedet i gulvet, og Zara kort efter fik sig en ordentlig blodtud.

Der skal dog meget mere til at stoppe AB, og efter 50 minutters spil viste måltavlen 21-15 til AB.

Nu venter en spændende kamp på torsdag mod HMH. En sejr dér vil betyde et forspring på 4 point til tredjepladsen, og lige pludselig skal vi til at tale om mulig deltagelse i 1.division A efter jul med mulighed for at komme til DM.

Det ville være helt uvirkeligt at tænke sig! Træner for AB's humlebier siger tak for en god weekend i det bedste selskab, man kan ønske sig!

Nyheder
6.5.19
Kasserer søges til Håndboldbestyrelsen
Har du lidt ekstra tid i hverdagen og vil du være aktiv i en håndboldklub med bø...
Kalender
28.5.19
Oldgirls 1 og 2
Dame Oldies B Sommerturnering AB - Team Kongevejen
Billedserier
Hent Adobe Flash player
AB Special
Divisionseringsstævne i Helsingør

© Akademisk Boldklub, Skovdiget 1, 2880 Bagsværd