Håndboldskole 2018

AB - HMH: 17-15

16. november 2017
I en tæt gyser vandt AB's U14 Piger her til aften deres femte kamp i træk, da gæsterne fra HMH blev slået 17-15.

HMH kom bedst fra start og førte det meste af første halvleg. AB fik dog bedre styr på forsvarsspillet, og det lykkedes at holde modstanderen nede på 6 mål i første halvleg. Desværre var AB's angrebsmaskine helt defekt i aftenens opgør. Det blev til mange, mange skud på mål, men ofte blev stolpen, overliggeren eller målvogteren ramt. Der manglede simpelthen skarphed.

I anden halvleg kom AB bedre med, og med en føring på 3 mål midt halvlegen, så kampen ud til at være afgjort. Men igen kom der grus i maskineriet, og HMH fik udlignet og kom endda også foran.

Ved stillingen 15-15 lå kampen og balancerede på vippen.

Heldigvis dukkede nogle af de sædvanlige stjerner op, da vi mest havde brug for dem. Atiana beviste nok engang, hvor hun er blandt de sidste målvogtere på udvalgt hold. To 100% chancer blev reddet, og i den anden ende afgjorde Sof kampen med to scoringer i de sidste minutter.

Kampen endte 17-15 til AB, som nu har slået hullet ned til tredjepladsen. Kampen om førstepladsen i puljen er reelt nu en kamp mellem to hold: AB og Køge. Fik jeg nævnt, at netop de to hold mødes på søndag i AB-hallen?

Så hvis nogen har lyst til at se et vaskeægte topopgør mellem to af Sjællands bedste U14 pigehold, så er det på søndag kl.12:30, man skal møde op i AB-hallens på bane 1.

Nyheder
22.4.19
U15 Piger
AB's U15 Piger vinder Kolding Handball Cup 2019
Billedserier
Hent Adobe Flash player
AB Special
Divisionseringsstævne i Helsingør

© Akademisk Boldklub, Skovdiget 1, 2880 Bagsværd