Håndboldskole 2018

AB - HØJ: 30-12

30. november 2017
AB's U14 Piger spillede her til aften skæbnekamp mod HØJ. Med en sejr kunne AB sikre sig puljens vigtige andenplads, som ville give adgang til næste weekends playoff-spil.

HØJ mødte op til AB-hallen fulde af selvtillid med to vundne kampe i streg i bagagen, imens AB havde tabt deres to seneste kampe. Dog kunne AB-pigerne se tilbage på en sæson, hvor de allerede havde slået pigerne fra HØJ to gange tidligere. Så der var lagt op til et tæt opgør.

Spændingen blev da også kun mere intens, da Morten kort før kampstart mistede begge sine krykker. Tyveknægten skulle imidlertid vise sig at være Jovana, og af sine lungers fulde kraft fik Morten gjaldet ud i AB-hallen: "Jovana, giv mig mine krykker tilbage!!!"

Fra kampens start kunne man tydeligt spore ilden i øjnene på AB's piger. De ville bare vinde denne kamp! Og den stålsatte indstilling hos pigerne gav hurtigt gevinst (og nej Jose, det hedder ikke huuurtigt).

Angrebsspillet producerede det ene flotte mål efter det andet. Der blev både scoret fra fløj, midt, back og streg. Den store alsidighed i AB's angreb var tydeligvis for stor en mundfuld for HØJ-pigerne, som blot kunne stå og se måbende til.

På tilskuerpladserne forsøgte de medrejsende tilskuere fra HØJ da også at finde en forklaring på deres pigers sammenbrud. Først var dommeren et problem, så var det AB's angrebsspil, og kort efter fik banen så skylden. Alt i alt en frustrerende dag for de gæstende forældre.

I anden halvleg begyndte tætheden så småt at sætte ind hos HØJ's piger. Samme træthed kunne på ingen måde spores hos AB'erne, som i kampens slutning skruede tempoet yderligere op med en velsmurt og fabelagtig kontrafase.

Da kampen var forbi, viste måltavlen overbevisende 30-12 i AB's favør.

Andenpladsen er nu sikret, og kampen på søndag mod Roskilde er uden betydning. Pigerne kan så småt begynde at forberede sig på playoff-kampene i næste weekend. Fire hold skal mødes, og kun de to bedste kommer videre til 1.division A.

Tænk, hvis det blev AB's U14 Piger?

Nyheder
6.5.19
Kasserer søges til Håndboldbestyrelsen
Har du lidt ekstra tid i hverdagen og vil du være aktiv i en håndboldklub med bø...
Kalender
28.5.19
Oldgirls 1 og 2
Dame Oldies B Sommerturnering AB - Team Kongevejen
Billedserier
Hent Adobe Flash player
AB Special
Divisionseringsstævne i Helsingør

© Akademisk Boldklub, Skovdiget 1, 2880 Bagsværd