Håndboldskole 2018

Det bliver 1.division B efter jul

10. december 2017
AB's U14 Piger måtte denne weekend sande, at træerne ikke voksede ind i himlen.

Oven på en flot sæson skulle U14 pigerne her i weekenden spille om at kvalificere sig til 1.division A efter jul. Tre modstandere skulle slås, hvis ønsket om håndbold på allerhøjeste niveau skulle opfyldes.

I første kamp ventede LSH, som AB havde slået tidligere på sæsonen. Kampen blev utroligt tæt, men for mange brændte chancer gjorde, at LSH kunne trække sig sejrrigt ud af kampen. Surt show for AB's U14 Piger, som ellers havde alle muligheder for at snuppe sejren.

I anden kamp ventede storfavoritterne fra Rødovre HK. Tidligere på sæsonen havde AB slået Rødovre til strandhåndbold, men det skulle hurtigt vise sig, at der var stor forskel på strand og håndboldhal. AB fik ikke et ben til jorden, og Rødovre vandt kampen med 16 mål!

Tredje og sidste kamp skulle spilles mod HIK. Teoretisk set kunne AB stadig gå videre fra puljen. Det ville dog kræver en storsejr på over 8 mål. I kampens start fulgte AB pænt med, men efter 10 min knækkede kampen over, og AB kom bagud med 6-7 mål. Til tider viste AB's piger flot angrebsspil, men de måtte til sidst se sig slået med 14 mål.

Status oven på weekendens strabadser er, at AB-pigerne må tilbage på træningsbanen, så alle er helt klar til de kampe, der i januar venter i 1.division B.

Alt er dog ikke helt skidt. Ud af de cirka 140 hold, som findes på Sjælland, er AB's U14 Piger på nuværende tidspunkt nummer 8. Det er sgu da meget godt! Og når pigerne samtidigt har slået deres seedning fra HRØ med 7 pladser, kan man dårligt nok tillade sig at være utilfreds.

Nu venter en uges hyggelig træning, og så varer det ikke længe, før pigerne igen skal spille AB Julecup.

Nyheder
6.5.19
Kasserer søges til Håndboldbestyrelsen
Har du lidt ekstra tid i hverdagen og vil du være aktiv i en håndboldklub med bø...
Kalender
28.5.19
Oldgirls 1 og 2
Dame Oldies B Sommerturnering AB - Team Kongevejen
Billedserier
Hent Adobe Flash player
AB Special
Divisionseringsstævne i Helsingør

© Akademisk Boldklub, Skovdiget 1, 2880 Bagsværd