Facebook

Sølvmedaljer ved strandstævnet i Vallensbæk

3. juni 2018
AB's U14 Piger var denne søndag taget til Vallensbæk Strand for at spille sæsonens andet strandstævne. I stegende sol stillede AB op med tre hold ved stævnet, som skulle vise sig at drysse masser af succes af sig.

AB 3 blev i dagens anledning styret af spillende træner Emmelie fra U16 pigerne. Og det skulle vise sig at være en god investering. Dagens resultat blev to sejre i tre kampe, og måske har vi fundet AB's næste trænertalent ;-) Pigerne på AB 3 havde i hvert fald kæmpet en vis legemsdel ud af bukserne, og træneren var meget stolt.

AB 2 havde også et godt stævne. Det var første stævne for AB's nye træner, Linea, hvor hun alene skulle stå i spidsen for sine egne piger. I første kamp var der da også nogle startvanskeligheder, og i en kamp, som burde være blevet vundet, måtte AB se sig slået af en ringere modstander fra Hornbæk. I kamp to havde Linea dog fået styr på tropperne, hvilket gav en sikker sejr. Det betød, at AB 2 kunne vinde deres pulje med en 2-0 sejr i sidste kamp. Desværre for AB 2 var der igen startvanskeligheder, og efter en vundet halvleg til hvert hold måtte kampen i shoot-out. Denne vandt AB 2 sikkert, men uheldigvis var det ikke nok for AB 2, der i stedet endte på puljens tredjeplads.

AB 1 var taget til strandstævnet med ét erklæret mål: at vinde hele lortet! :-D I den indledende pulje viste AB det spil, som i de forgangne sæsoner havde givet dem så meget succes på sandet. Første kamp mod Gundsølille blev vundet med en samlet score på 54-3. De to andre puljekampe blev også vundet i sikker stil. Det betød avancement til en semifinalepulje bestående af tre hold. Her vandt AB 1 første kamp mod Lyngby uden at spille sig helt ud. Kampen blev vundet med 45-26. I anden kamp ventede HIK, som ligeledes havde slået Lyngby. Der var altså tale om puljefinalen om at komme i finalen. I en kamp, hvor AB viste spil i særklasse, blev HIK slået ud med sikre 2-0 i halvlege. Dermed ventede der en finale mod pigerne fra Roskilde, der i deres semifinalepulje kort forinden havde rundbarberet et andet og betydeligt ringere HIK 3-hold med over 20 mål! Så imens sommerglæden sænker sig, og freden følger med, er der nok en del piger, der skal hjem og kæmpe lidt mere til træning ;-)

I finalen var der lagt op til et sandt topopgør mellem to yderst kompetente mandskaber. Og i første halvleg fik tilskuerne noget af en oplevelse. Kampen bølgede frem og tilbage, og da tiden var gået, var stillingen 22-22. Halvlegen skulle nu afgøres i sudden death (næste mål vinder). Bolden blev givet op på midten, og Emma fik tilkæmpet sig bolden. AB kunne afgøre halvlegen med et enkelt mål. Bolden blev desværre tabt, og nu kunne Roskilde vinde halvlegen. Men i en sand raseriaktion fik Anna tilkæmpet sig bolden, og få sekunder efter havde Zara afgjort halvlegen til AB's fordel. 1-0 til AB, der nu kun var en halvleg fra sejr. Roskilde ville dog også gerne være med, og i anden halvleg fik de vist det spil, der havde sikret dem en finaleplads. Halvlegen endte med Roskilde som vinder, og den vanvittigt spændende finale skulle nu afgøres i shoot-out!

I shoot-outen var der tydelige nerver hos begge hold, og i et sandt drama lykkedes det for Roskilde at vinde kampen på allersidste skud med en scoring helt ude ved stolpen. Stor ros til pigerne fra Roskilde, der måtte hive deres allerbedste spil frem for at slå AB's U14 Piger.
Det fede ved disse stævner, hvor vi bliver presset af nogle modstandere, er, at vi altid bagefter ved, hvad vi skal hjem og arbejde på. Næste weekend venter strandstævnet på Køge Strand. Stævnet har naturligvis deltagelse af AB, men også af Roskilde. Så måske er der lagt op til en revanche?

Tak for en god weekend til allesammen! Tak til forældrene, som var med på stranden. Jenner fik for alvor spillet sig ud af kapløbet om årets forælder, da han forlod stævnet før de vigtige kampe. Abi og Zara fik vist, at de kunne score på en piruette i angrebet. Sof fik store roser fra tilhængere og trænere for sit flotte spil. Rasch fik lukket godt af i forsvaret i samarbejde med Emma og Anna. Emma fik vist sin eminente teknik i trickskuddene. Og Anna fik kæmpet både i forsvar og angreb med flotte mål til følge samt en masse gode forsvarsaktioner.

Nu er det hjem i skyggen til en kold sodavand og en masse aftersun til de solbrændte arme og ansigter. 10 timer på stranden i 30 graders varme resulterede i nogle flotte sølvmedaljer. Stærkt gået!

Nyheder
11.6.20
Retningslinjer på anlægget
AB hallen, omklædnings- og fitnessfaciliteter åbner igen pr.
Billedserier
Hent Adobe Flash player
AB Special
Divisionseringsstævne i Helsingør

© Akademisk Boldklub, Skovdiget 1, 2880 Bagsværd