Facebook

Vindere af strandstævnet i Ishøj

16. juni 2018
Sommerens Roskildesyge er ovre i U14 pigernes spillertrup. Efter to stævner med pinefulde nederlag i shootout til Roskilde var det i dag U14 pigerne fra AB, der kunne iklæde sig de flotte guldmedalje efter 8 timers hårdt arbejde på Ishøj Strand.

Stævnet i sig selv var en smule atypisk, idet holdene i de første puljer skulle spille to ekstra kampe for at komme i finalen end holdene i sidste puljer. Som altid var AB placeret i pulje 1, og pigerne skulle derfor spille hele 6 kampe for at komme i finalen.

Det rystede dog ikke AB-pigerne, som efter tre sikre sejre i puljen, også gjorde kort proces i 8-dels finalen mod FIF. I kvartfinalen ventede Lyngby, og her blev kampen en smule tættere, men AB kontrollerede kampen i begge halvlege, og så ventede semifinalen. Her ventede CIK, der grundet den atypiske stævnestruktur var kommet lettere i slutspillet. AB viste da også hurtigt de hidsige og temperamentsfulde christianshavnere, hvor skabet skulle stå, og efter to overbevisende halvlege havde AB kvalificeret sig til den tredje finale i år. Overraskende nok var det ikke pigerne fra Roskilde, som ventede i finalen. De var allerede røget ud i kvartfinalen, og i finalen ventede i stedet BK Yduns U14 Piger.

I finalen var der ingen slinger i valsen, og over to halvlege lykkedes det ikke for Ydun at score mere end 10 mål. Da AB samtidigt bragede 16 mål ind i begge halvlege, var kampen hurtigt afgjort.

For fire år siden hev AB's piger en af deres første guldmedaljer hjem på sandet ved Ishøj Strand. Siden da er der kommet mange nye, skønne spillere til holdet, og AB's U14 Piger står nu stærkere end nogensinde før. Fire strandstævner i denne sæson. To guldmedaljer og en sølvmedalje. Det må siges at være mere end godkendt.

Nu er vi klar til at gå på sommerferie, og så starter vi indendørs sæsonen op i august. Her skal det blive spændende at se, om AB's U14 Piger kan ride videre på den bølge af succes, som de har oplevet indtil nu.

God sommer til jer allesammen!

Nyheder
11.6.20
Retningslinjer på anlægget
AB hallen, omklædnings- og fitnessfaciliteter åbner igen pr.
Billedserier
Hent Adobe Flash player
AB Special
Divisionseringsstævne i Helsingør

© Akademisk Boldklub, Skovdiget 1, 2880 Bagsværd