Håndboldskole 2018

Ny sæson venter for damerne

26. september 2018
Lørdag tager vores 2. Divisions Damer imod TMS Ringsted til sæsonens første hjemmekamp. Vi har taget en snak med træner Martin Vang om forventningerne til sæsonen, og hvad han ser som nøglen succes.

Hvad er din overordnede vurdering af holdet?
- Vi står stærkere end vi gjorde sidste sæson, og efter min vurdering har der aldrig været så stærk en Dame Senior trup i AB, som der er i netop denne sæson. Vi har opjusteret på alle parametre som f.eks. spilkoncept, intensitet til træning, materiale, trænerstab, fysioterapeut samt arbejdet med mentaliteten.

Hvad er dine forventninger til den nye sæson?
- At vi kan udvikle truppen yderligere, både spilmæssigt men også mentalt. Jeg forventer at vi hver gang vi går på banen går efter at vinde. Jeg forventer at vores spillere gør det allerbedste de kan, og at de går på banen med en gejst og vilje, som ingen skal være i tvivl om. Vores placering i rækken tænker jeg ikke så meget på - vi tager en kamp af gangen, og så ser vi hvordan det ser ud når vi rammer julepausen.

Hvilke aspekter træner i mest defensivt, såvel som offensivt?
- Defensivt tænker vi meget ind i baner hvor vi gerne vil have en styrende rolle overfor det angreb vi møder. Mere vi jeg ikke røbe.
Offensivt træner vi meget timing i løb og temposkift, anden bølge og de små 2og2 aftaler.

Hvad er nøglen til succes?
- GEJST, HØJT HUMØR OG HÅRDT ARBEJDE!

Vi ønsker Martin, resten af trænerstaben og dame senior held og lykke med sæsonen, og glæder os til at følge dem. Ønsker man at se den første hjemmekamp, så fløjtes den i gang på lørdag d. 29. september kl. 14:20. Vi ses i AB Hallen!


Nyheder
6.5.19
Kasserer søges til Håndboldbestyrelsen
Har du lidt ekstra tid i hverdagen og vil du være aktiv i en håndboldklub med bø...
Kalender
28.5.19
Oldgirls 1 og 2
Dame Oldies B Sommerturnering AB - Team Kongevejen
Billedserier
Hent Adobe Flash player
AB Special
Divisionseringsstævne i Helsingør

© Akademisk Boldklub, Skovdiget 1, 2880 Bagsværd