Håndboldskole 2018

Divisioneringsstævne i Helsingør

2. oktober 2018
I weekenden var der Divisioneringsstævne i Helsingør, og her deltog to AB-mandskaber, som var topmotiveret for at vise deres evner på banen. AB Håndbold Special mødte op med masser af spillelyst og godt humør.

Stævnet foregår ved, at puljerne afprøves, således at det sikres, at de forskellige hold er på rette hylde. Det er vigtigt at alle udfordres på rette niveau, så man får den bedst mulige oplevelse til kampene. AB endte med at få et hold placeret i A-rækken, og et hold placeret i C-rækken.

Alle AB-spillere fik spilletid, og alle fik afsluttet, endda med flere flotte mål til følge. Formålet med stævnet var ikke at vinde, men at få vist de trænere, som vurderede niveauet, at man var fuld af gå-på-mod og vilje. Og det måtte man i sandhed sige var tilfældet for akademikerne, som lavede flere flotte detaljer undervejs. Det var skønt at se en stor forældreopbakning generelt, og vi er glade for et godt afviklet stævne.

Nu venter der to stævner mere i år for AB Håndbold Special. Først d. 14. oktober i Faxe og hernæst d. 3. november i Nykøbing Falster. Vi glæder os til følge de hårdtkæmpende håndboldspillere!

Nyheder
6.5.19
Kasserer søges til Håndboldbestyrelsen
Har du lidt ekstra tid i hverdagen og vil du være aktiv i en håndboldklub med bø...
Kalender
28.5.19
Oldgirls 1 og 2
Dame Oldies B Sommerturnering AB - Team Kongevejen
Billedserier
Hent Adobe Flash player
AB Special
Divisionseringsstævne i Helsingør

© Akademisk Boldklub, Skovdiget 1, 2880 Bagsværd