Håndboldskole 2018

Magnus med landsholdet

4. oktober 2018
2018 Special Olympics Games finder sted fra 4. til 7. oktober i Andorra la Vella og La Seu d'Urgell i Spanien. Og tidligt i morges kl. 4:15 drog Danmarks BC-landshold afsted sydpå. Og minsandten om ikke AB havde en spiller med på flyet. Magnus Lindholm som spiller på AB’s Håndbold Special hold drog afsted mod Andorra, og er klar til at repræsentere de rød-hvide farver på håndboldbanen.

For første gang afholdes Special Olympic Games af to lande, og 900 idrætsudøvere vil deltage i legene i Spanien og Andorra. Alle bliver budt velkommen i Andorra la Vella, hvor der konkurreres i 8 af de 14 samlede discipliner: atletik, indendørs fodbold, svømning, gymnastik, badminton, bordtennis, judo og håndbold. Basketball, cykling, hockey, tennis, boules og programmet "Young athletes" er i La Seu d'Urgell i Spanien.

Ligesom de olympiske lege finder de specielle olympiske lege sted hvert fjerde år. Denne 2018-udgave er den 11. siden oprettelsen. 15 nationaliteter vil være repræsenteret.

Den olympiske fakkel rejser overalt i Catalonien, før den i dag ankom i La Seu d'Urgell og i morgen til hovedstaden Andorra, hvor åbningsceremonien bliver fejret.

Vi glæder os til at følge Danmark og især vores egen Magnus!

Nyheder
22.4.19
U15 Piger
AB's U15 Piger vinder Kolding Handball Cup 2019
Billedserier
Hent Adobe Flash player
AB Special
Divisionseringsstævne i Helsingør

© Akademisk Boldklub, Skovdiget 1, 2880 Bagsværd