Facebook

Sofie udtaget til talentsamling

16. januar 2019
At AB's U14 Piger er talentfulde er ikke nogen nyhed, men når spillere udtages til talentsamling så kan vi roligt være stolte. Via hårdt arbejde og dedikation er Sofie Brodersen fra AB udtaget til et såkaldt iagttagelsesstævne i Helsinge.

Alle de spillere, der i dag deltager i iagttagelsesstævnet har vist den dedikation og det talent, der skal til for at have lige den smule ekstra som håndboldspiller i verdens bedste håndboldnation.

Sofie Fangel Brodersen, også kaldet ”Sof”, har siden januar 2018 været en del af HRØ’s talentsamlinger. Hun har gennem hele året deltaget i HRØ-træninger, og efter hver træning er en portion piger blevet sorteret fra. Sofie har kæmpet sig gennem alle træningerne og er kommet igennem nåleøjet til den sidste træning, som er et iagttagelsesstævne, hvor de mest talentfulde piger fra Sjælland og Fyn spiller kampe mod hinanden. De dygtigste spillere bliver udtaget til DHF’s talenttræning, hvor spillere fra hele Danmark træner sammen i det kommende år.

U14 træner Lars Tetzlaff har kun rosende ord om Sofie
- Sofies plads til talenttræningerne er uden tvivl berettiget, og hun er i høj grad en bærende spiller på holdet. Med sin stærke fysik, utrolige afslutninger og flotte overblik er hun ekstremt svær for modstanderne at holde nede. Det resulterer også i, at de fleste modstandere vælger at mandsopdække hende, på trods af at det ikke er tilladt i ungdomsrækkerne. Sofie kan dog mere end at spille angreb. Modsat Mikkel Hansen formår Sofie både at spille i angrebet og i forsvaret. Hendes paradespil og gode tacklinger er med til at styrke U14 pigernes forsvar.

- De bedste kvaliteter hos Sofie skal dog hverken findes i angrebs- eller forsvarsspillet, men i hendes lederegenskaber. Sofie er en sand holdspiller. Hun kunne aldrig drømme om at sætte sig selv før holdet. Modsat mange andre talentfulde spillere har Sofie ikke store drømme om at komme på landsholdet og blive en verdensstjerne; Sofie spiller håndbold, fordi hun er en del af et hold – fællesskabet er det vigtigste for hende.

- Sofie er en fantastisk pige, både på og uden for banen, og der er ingen tvivl om, at vi kun har set toppen af isbjerget, når det kommer til hendes evner på en håndboldbane.

Vi ønsker Sofie et tillykke med udtagelsen, og glæder os til at følge hende og de andre U14 Piger fremover.

Nyheder
31.1.20
Håndboldbestyrelse
Indkaldelse til medlems-/opstillingsmøde
MEDLEMS-/OPSTILLINGSMØDE

Torsdag d.
Kalender
25.2.20
U11 Drenge
U11 Drenge: AB - Lyngby HK
Billedserier
Hent Adobe Flash player
AB Special
Divisionseringsstævne i Helsingør

© Akademisk Boldklub, Skovdiget 1, 2880 Bagsværd