Facebook

Damerne ser frem mod en ny sæson

22. september 2020
AB’s damehold havde en stærk afslutning på sæson 2020, hvor de kom godt igen efter en svær start som nedrykker, og med et nyt hold, som skulle sammenspilles. Halvvejs i sæsonen satte Corona et punktum, da de resterende kampe blev aflyst.
Nu er den nye sæson startet, og forberedelserne er i fuld gang, selvom DHF har opfordret alle klubber til, at man ikke arrangerer træningskampe.

Vi har taget en snak med cheftræner Jens Orby.

Hvordan har det påvirket holdet, at sæsonen blev stoppet midt i det hele?
- Det var lidt presset. Da jeg kom til, kæmpede holdet for at blive i rækken. Vi manglede få point for at undgå nedrykning, og dem fik vi heldigvis i de sidste kampe inden sæsonen blev stoppet. Men det er da lidt atypisk, at en sæson bliver stoppet i mens der stadig er kampe, der skal spilles. Vi havde 2 kampe tilbage, hvor vi kunne have fået flere point. Men vi tager det med hovedet holdt højt, da vi jo blev i rækken.

Hvordan har opstartsfasen været frem mod den nye sæson?
- Det har ikke været en opstart, som vi har prøvet før. Den var har været præget af meget usikkerhed, i forhold til kampafvikling osv. Det har ikke været muligt at deltage i stævner eller lign. da Corona har påvirket sporten utroligt meget. Vi har ikke planlagt så mange kampe, så vi satser på at spille os i form, som mange andre hold i divisionen.

Hvad er jeres forventninger til den kommende sæson?
- Det er svært at komme med nogle decideret mål for sæsonen, da der er meget usikkerhed omkring afviklingen af turneringen. Vi har ikke fået konkrete informationer omkring kampplan, og nu stiger tallene med hensyn til corona, så det bliver spændende om vi overhovedet får lov at spille.

- Vi har fået nogle nye spillere ind i klubben, som er rigtigt gode til at spille. Dette har betydet, at vi i den kommende sæson har 2 hold tilmeldt, og at vores 1. hold har meget stort potentiale, så det bliver spændende at se, hvordan sæsonen kommer til at forløbe.

Vi glæder os til en ny sæson, som starter d. 29. september når damerne tager imod KSI i AB hallen kl. 20:30.

Nyheder
30.10.20
Præcisering af de nye restriktioner på kultur- og fritidsområdet
Regeringen offentliggjorde fredag den 23.
Kalender
4.11.20
Damer
AB(2) - Fremad Valby(3)
Billedserier
Hent Adobe Flash player
AB Special
Divisionseringsstævne i Helsingør

© Akademisk Boldklub, Skovdiget 1, 2880 Bagsværd