Facebook

Tidligere AB-træner Peter Madsen er gået bort

21. februar 2021
Efter længere tids sygdom er den tidligere AB-træner, Peter Madsen, sovet ind. Peter havde et stort AB-hjerte, og han sagde aldrig ’nej’ til at give en hjælpende hånd med. Uanset om det var trænergerningen, planlægning, afvikling eller gode råd, så var Peter altid imødekommende og lyttende. Peter var en meget behagelig person, og var et rigtig godt selskab, som hele håndboldafdelingen har nydt godt af. Posterne har været mange; træner, dommer, halvagt under julecup mm., hvor Peters store hjælpsomhed har givet AB en masse.

Efter en håndboldkarriere på fløjen, så måtte knæproblemer forkorte tiden som aktiv. Peter var dog ikke helt færdig med håndbolden, hvorfor han var holdleder og træner for flere ungdomshold i en lang årrække, og ikke mindst en trofast tilskuer til sine 3 børns kampe - både i deres tid som ungdoms- og seniorspiller. Skulle der mangle en dommer, så var Peter også klar til at træde til og gribe fløjten. Især til døm-selv kampene. På trods af knæproblemerne, så spillede Peter flere år på AB’s Old Boys holdet, inden han trak sig endeligt tilbage fra håndboldbanerne.

Alle Peters børn har fulgt i faderens fodspor, og er dybt engageret i håndbold i AB-regi, hvor de er ungdomstrænere, og har været det i adskillige år. Peters engagement har uden tvivl smittet af, og han vil blive husket som en utrolig flink og hjælpsom person, som aldrig var bange for at påtage sig opgaver for klubben.

Peter sov stille ind fredag, med familien ved sin side. Han efterlader sin kone Hanne, og sine 3 børn Mikkel, Stine og Anders.

Ære være hans minde.

Bisættelsen foregik i stilhed i fredags med den nærmeste familie.


Nyheder
25.2.21
Delvis genåbning fra d. 1. marts
Kære medlemmer,

Så skete det endelig.
Kalender
3.3.21
Håndboldbestyrelse
Billedserier
Hent Adobe Flash player
AB Special
Divisionseringsstævne i Helsingør

© Akademisk Boldklub, Skovdiget 1, 2880 Bagsværd