Facebook

DM-bronze til U17-pigerne

21. juni 2021
AB's U17 Piger vandt her til eftermiddag en flot bronzemedalje ved DM i Beach Håndbold i Odense!

I den indledende pulje var AB-pigerne suveræne, og med tre sejre i fire kampe endte AB nummer 1 og skulle i semifinalen møde nummer 2 fra den anden pulje.

I semifinalen mod Odense Håndbold løb AB'erne dog ind i et sandt plankeværk inde på målet. Uanset hvordan pigerne placerede deres skud, blev de flot reddet af en meget talentfuld Odense-keeper. Derfor endte det med et snævert AB-nederlag i semifinalen.
I den anden semifinale tabte Roskilde, og dem skulle vi nu møde i en kamp om bronzemedaljerne. Og det blev en bronzekamp med intensitet. Begge hold vandt en halvleg hver, og kampen skulle afgøres i shootout. Her var AB's U17 Piger skarpest og vandt med hele 5-0.

Vi er alle super stolte over vores præstation. Ikke alene slog vi alle de jyske og sjællandske hold til DM. Vi gjorde det også med en meget smal trup (vi havde 6 spillere med til stævnet mod de andre holds 10-12 spillere). Alt dette har vi formået, selvom vi kun har kunnet træne to gange vores standbane. Det er imponerende i sig selv! 😎

Vi kan nu kalde os for det tredje bedste strandhold i Danmark, og det allerbedste strandhold på Sjælland 💪

Nyheder
30.4.21
Herrer 1+2
Opstartsdyst St. Bededag 2021
Billedserier
Hent Adobe Flash player
AB Special
Divisionseringsstævne i Helsingør

© Akademisk Boldklub, Skovdiget 1, 2880 Bagsværd