Facebook

Divisioneringsstævne for Specials

13. oktober 2021
Lørdag var der divisionerings-stævne for vores AB Håndbold Special hold. Divisionering betyder at alle hold i region 3 (Sjælland) spiller mod hinanden - og der er en jury, der vurderer hvilke hold der skal spille i hvilke rækker til sæsonens stævner.

AB valgte at stille med et hold i B-rækken. Det er heldigvis sådan i håndbold special, at man må dele spillere med andre klubber i andre rækker. Vi havde valgt at vores A-spiller Kenni, skulle spille med Faxe's A-hold og det gjorde han mega godt.

Vores B-hold mødte 2 A-hold, hvor vi tabte, et C-hold som vi vandt stort over, og 2 andre B hold - hvor vi tabte den ene kamp med et enkelt mål og vandt den anden. Vi blev divisioneret som et B-hold - sammen med Faxe B, Frem Skælskør B og Helsingør. Hold vi kommer til at spille super kampe mod i indeværende sæson.

Vores trænere Alberte Skriver og Søren Fastner Vestbo coachede holdet med stor entusiasme og glæde - og fik det bedste ud af alle spillerne. Der var flotte kryds, hurtige opløb og særligt forsvarsarbejdet var helt i top.
Vores egen landstræner Pernille Thomsen sad i juryen og var med til at divisionere - og hun var da også pænt stolt af vores dygtige specials hold.

Det var en lang og god dag i Slangerup.

Nu skal vi igang med stævne sæsonen, der blandt andet byder på et stævne i AB d. 29.1, hvor alle hold fra region 3 kommer på besøg. Vi har i den forbindelse brug for nogle dommere - så hvis du har lyst til at dømme håndboldspillere, der er helt vilde med at spille bold - så skriv til pernillefys@gmail.com.

Nyheder
18.10.21
Interview med Peter Hornsyld
I AB er der mange ildsjæle, talenter og motionister.
Billedserier
Hent Adobe Flash player
AB Special
Divisionseringsstævne i Helsingør

© Akademisk Boldklub, Skovdiget 1, 2880 Bagsværd